Missie en Visie

Onze missie en visie versterken úw doel: veilig en duurzaam ondernemen

Missie en visie van de LED maatwerkspecialist in Explosieveilige LED verlichtingsindustrie

Missie: sterk werk door maatwerk

Unique Lights onderscheidt zich met maatwerk. De ingrediënten?
100% onafhankelijke kennis en kunde, persoonlijke benadering en vooral: hoogwaardige LED systemen van Westers fabricaat.
Hierbij streven wij onafgebroken naar optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.

Visie: samen het verschil makend, op weg naar een energieneutrale leefomgeving.

Professionals in LED Lighting is onze slogan. Dit verplicht én inspireert ons gedreven team LED specialisten continu de allernieuwste innovaties op het terrein van LED te signaleren, te scannen en na gebleken succes toe te voegen aan onze dienstverlening. Want op nummer 1 komen is een strijd.
Op nummer 1 blíjven, is ons doel. Koersend op langdurige, hoogwaardige en betekenisvolle relaties met opdrachtgevers en al onze stakeholders. Samen het verschil makend, op weg naar een energieneutrale leefomgeving.

 

Duurzaam

Al onze processen en relaties met klanten, collega’s en partners zijn zo duurzaam mogelijk. Deze aanpak borgt dat de toepassing van LED systemen bij onze klanten langdurig en aantoonbaar bijdraagt aan een circulaire economie en uiteindelijk een beter milieu.
Bijvoorbeeld gerealiseerd door de vermindering van het verbruik van elektriciteit en daarmee indirect ook de reductie van Co².

 

“Light as a Service”: profiteren zonder te investeren

LED vergt relatief hogere aanschafkosten. Echter, LED systemen bewijzen zich vervolgens langdurig als voordeliger alternatief op basis van Total Cost of Ownership. Unique Lights adviseert u vrijblijvend het model “Light as a Service”(LaaS).
De aanschaf, installatie en on-site support zorgen ervoor dat wij voor u een op maat uitgewerkt financieringsvoorstel kunnen doen. “Light as a Service” (LaaS) geeft u rechtstreeks toegang tot de beste LED systemen voor uw specifieke bedrijfstoepassing. Zonder investering.

Uw voordeel? Uw werkkapitaal blijft behouden voor uw core business.
Tegelijkertijd profiteert u voor een langere periode van risicovrije LED systemen.